Online infoavond woensdag 27 jan 2021 19u

Voor mensen uit Arnhem-Velp-Oosterbeek

Droom jij ook van groente, fruit, eieren en vlees van eigen boerderij? Stop met dromen en doe mee met de online informatiebijeenkomst van Herenboeren Arnhem en omgeving. Je hoort daar wat een Herenboerderij is en hoe jij zonder te hoeven verhuizen uit de stad toch boer kan worden.

Een groep enthousiaste Arnhemmers legt uit hoe zij deze natuur-inclusieve boerderij samen met jou willen gaan realiseren in de omgeving van Arnhem. Boer Fabian van een al bestaande Herenboerderij in Apeldoorn vertelt ons wat er op zijn boerderij de afgelopen weken van het land kwam en hoe het voorjaar er op de boerderij uit gaat zien.

Woon je in Arnhem, Velp of Oosterbeek en wil je meer hierover weten? Doe dan mee aan de online infoavond

We verwachten je woensdag 27 januari iets voor 19u via deze link. Houd paraat passcode 801084.

Deel dit bericht: